Fujifilm Service

Firma noastra asigura repararea camerelor digitale in garantie si postgarantie de peste 12 ani. Suntem singurii autorizati in Romania pentru repararea camerelor digitale Fujifilm.

Procedura in garantie:


1. Inainte de a trimite camera in service va rugam sa sunati la 021-2300982 / 021-2302683 / 021-2317319 (Romtelecom) sau +40-731-021-658 (Orange), +40-731-021-660 (Orange). E-mail: service@cardinaltopsystems.ro/ service@fujifilmservice.ro.  Este posibil ca ceea ce Dumneavoastra vi se pare a fi un defect al camerei sa se datoreze de fapt cardului sau bateriilor sau unor setari necesare


2. Camerele pot fi predate in service individual la adresa din Contact, sau trimise cu curieratul rapid Fancourier (atentie doar cu Fancourier). Obligatoriu la predare trebuie insotite de certificatul de garantie in original si factura/bonul fiscal original sau in copie. Atentie!: perioada de garantie incepe in momentul in care prezentati toate documentele de garantie.

3. Perioada normala pentru solutionarea defectelor in garantie este de 15 zile calendaristice. Aceasta perioada poate fi mai mare daca piesele de schimb necesare repararii nu sunt pe stoc la momentul diagnosticarii camerei si necesita a fi comandate la producator, situatie de care veti fi instiintati telefonic. Repararea se face doar cu piese originale de la Fujifilm,

4. Dupa reparare veti fi anuntati pentru ridicarea ca,merei din service sau camera va fi trimisa inapoi la Dumneavoastra prin curieratul Fancourier. Costurile de reparatie si transport in garantie sunt gratuite. 

5. In situatia in care trimiteti camera la reparat in garantie dar in urma diagnosticarii se ajunge la concluzia ca defectul a fost provocat de utilizarea necorespunzatoare a camerei (vezi conditiile de garantie de pe Certificatul de garantie), costurile de transport si service vor fi achitate de proprietarul camerei, situatia de service fiind una in afara garantiei.

Procedura in post-garantie:

1. Inainte de a trimite camera in service va rugam sa sunati la 021-2300982 / 021-2302683 / 021-2317319 (Romtelecom) sau +40-731-021-658 (Orange), +40-731-021-660 (Orange). E-mail: service@cardinaltopsystems.ro/ service@fujifilmservice.ro. Este posibil ca ceea ce Dumneavoastra vi se pare a fi un defect al camerei sa se datoreze de fapt cardului sau bateriilor sau unor setari necesare.

2. Camerele pot fi predate in service individual la adresa din Contact, sau trimise cu curieratul rapid ales de Dumneavoastra .

3. Dupa diagnosticare veti fi sunati pentru a vi se comunica defectul, costul si durata reparatiei. Daca nu agreati repararea  camera va fi trimisa inapoi fara costuri de service (diagnosticarea este gratuita), urmand sa achitati doar cheltuielile de retur ale camerei;

4. Dupa reparare, camera va fi ridicata de la sediul nostru sau trimisa prin curier la proprietar. Plata  reparatiei se poate face prin banca pe baza de proforma  sau cash la primirea camerei. Trebuie sa stiti ca plata la primirea camerei prin curier implica costuri suplimentare de 10-20 RON (depinde de costul reparatiei) pentru transportul banilor la firma noastra. Plata prin banca presupune un comision bancar  de 4-6 RON.

5. Garantia reparatiei este de 12 luni pentru schimbarea componentelor si de 3 luni doar pentru repararea acestora. Componentele defecte inlocuite pe parcursul repararii se preadau proprietarului camerei odata cu camera.

Va asteptam!

Newsletter

Inscrie adresa ta de e-mail pentru a primi periodic un newsletter cu ultimele noutati din domeniu


 

Acest site este proprietatea CTS-Cardinal Top Systems SRL, Bucuresti, str. Washington, nr. 34, sector1 RO9394502

Federatia Romana de Biliard